Google+ Cafeluţă dis-de-dimineaţă: Adrian Minune şi-a accidentat maşina

miercuri, 19 iunie 2013

Adrian Minune şi-a accidentat maşina

Locația: Bucharest, Romania
     De la Cancan.ro şi de la toate televiziunile aflăm că manelistul celebru Adrian Copilul (de) Minune şi-a prăfuit (puţin) maşina Ferrari de 180.000 de euro. Alte pagube, în afară de câteva zgârieturi minore, se pare că nu există. A, da. Sperietura lui şi-a doamnei cu care şi-a "pupat" maşina. Noroc - norocul lui - că avea Ferrari-ul asigurat. Dar nici dacă nu era nu ne făceam probleme, doar are bani. După cum declară chiar vedeta: "Am asigurare la maşină. Mamă, nu am mai fost de nu ştiu când la televizor. M-a durut sufletul când a murit tata, când a murit cineva din familie, nu pentru o maşină, mergem cu alta acum."
     La drept vorbind, ce mare scofală ? A făcut şi băiatu' un accident, unul mic, acolo, ca orice om care are multe afaceri pe cap, e ocupat, ce vreţi, mai bine că n-a omorât pe cineva. Poate avea mobilul la ureche,
poate avea urechea la mobil, sau poate n-a ajuns la pedala cu care se pune frână. Să vedem dacă se vor lua măsuri, dacă doamnei cu care s-a ciocnit i se suspendă
permisul de circulaţie sau nu. Pentru că e clar că manelistul nu putea fi de vină, indiferent de cum s-au întâmplat lucrurile. După cum se vede - şi se vede foarte bine - DOAR maşina lui Adrian străluceşte de curăţenie. Celeilalte maşini nu i se vede decât farul drept în fotografie. Ce ţi-e şi cu papparazzi ăştia, nu marchează decât ce-i interesează.
Accidentul lui Adrian Minune
     Acuma, se vede că nimeni nu mai zice nimic despre urmările micului accident, de aia suntem noi aşa de supăraţi şi n-am dormit toată noaptea !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu