Google+ Cafeluţă dis-de-dimineaţă: Un primar fără bun-simţ

miercuri, 19 iunie 2013

Un primar fără bun-simţ

Locația: Baia Mare, Romania
     Cătălin Cherecheş este primar la Baia-Mare şi a fost acuzat, şi el, de corupţie, căci mita se numără printre infracţiunile de corupţie. Acuzaţiile ce i se aduc acestui edil - aş putea spune "mărunt" în comparaţie cu cel precedent - sunt de luare de mită, trafic de influenţă şi operaţiuni financiare incompatibile cu postul pe care-l deţine.
     Spuneam înainte că în caz de acuzaţii oficiale aduse unui funcţionar al instituţiei care gestionează o localitate, primul lucru, primul gest al funcţionarului ar trebui să fie demisia. Se vede treaba că în alte părţi acest demers este posibil, dar la noi nu. Şi unde mai pui că în România mafia, italiană sau cărei naţii o fi aparţinând, nu are tentaculele atât de lipicioase ca în Statele Unite, Italia sau Canada. Noi avem mafia şi mafioţii noştri autohtoni, regi peste departamente economice şi baroni locali, care ne fac viaţa mai amară decât ar trebui să fie şi care dau de lucru comisiilor însărcinate să-i demaşte şi să-i pună la adăpost.
     Priviţi-l şi luaţi aminte: "Aparenţele înşală !" Arată hotărâre şi forţă în privirea pătrunzătoare cu care şi-a construit imaginea de candidat (foto) cu care şi-a prostit concetăţenii să-l voteze. Şi nu este decât un şmecheraş cu mutră de salvator-îngeraş. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu